dimecres, 20 de novembre del 2013

Vallès - Real Societat

Aquest dissabte vam donar un fort cop de puny sobre la taula per seguir competint per la lliga, en un partit contra un rival difícil, amb remuntada inclosa i amb unes condicions climàtiques molt complicades per jugar a hockey, ja que va està plovent durant tot el dia, això va provocar que el camp estigues saturat d'aigua i que el joc no fos tant ràpid com de costum. Tot i aquestes condicions, el partit va tenir un ritme "d'infart", amb molts gols i polèmica.

La primera part, tot i les nostres oportunitats, va ser de la Real, ja que va saber aprofitar les seves ocasions i va aconseguir avançar-se en el marcador en dues arribades a l'àrea. Els dos gols van ser de PC. El primer va  arribar molt aviat en el marcador, en el minut 4, amb un tir directe. El segon va arribar desprès d'una jugada improvisada per culpa de la pluja, ja que no es podien sacar bé els PC, en el minut 23.
Tot i anar per sota en el marcador, no vam baixar els braços en cap moment. Durant tota la primera part vam tenir varies oportunitats, vam tirar 4 PC seguits, que, entre l'aigua i el porter, van aconseguir parar-los.
En el minut 27, l'Edu Roig va fer una gran jugada personal que va acabar amb stroke i expulsió del porter visitant. Això va provocar que s'hi hages de posar un porter-jugador, que va aconseguir aturar-lo. Pocs minuts desprès vam arribar a la mitja part amb el resultats de 0-2 i tocava treballa dur per poder girar la situació tant adversa.

A la segona part, el domini del partit va canviar i va ser nostre durant gran part del segon temps. Ells anaven guanyant i no volien que se'ls hi escapessin els dos punts, però nosaltres no podíem deixar escapar aquest punts. La segona part va començar amb un gran ritme per part nostre, creant bones ocasions, però sense poder acabar de finalitzar-les. Però, gracies a dues grans ocasions, en els minuts 44 i 45, el Nil Escudé va aconseguir empatar el partit amb dos gols en menys d'un minut. El partit es plantejava diferent a partir d'aquell moment i vam seguir atacant per avançar-nos en el marcador, però en el minut 53, en un altre arribada a l'àrea per part de la Real, van tornar a posar-se per davant en el marcador.
El marcador estava 2-3 i semblava que ells es podrien emportar el partit, però la reacció va arribar ràpidament i en el minut 55, l'Edu Roig va aconseguir empatar un altre vegada el partit, desprès de tirar un PC directa que va entrar pel mig de la porteria.
Desprès d'aquest gol, els atacs van ser constants per part nostre i els gols van anar caient un rere l'altre. En el minut 61, desprès d'una bona jugada personal, el Santi Donoso va ser aturat amb falta dins de l'àrea i els arbitres no van dubtar en senyalar un altre stroke a favor, que aquesta vegada si que va entrar, tirat de manera magistral per part del David Roca. Posteriorment, en el minut 62, desprès d'una bona jugada col·lectiva, va arribar el 5é gol, transformat pel Jan Bartels a passada de l'Edu Roig.
En mig d'aquesta gran remuntada, en el minut 65, ells van aconseguir marcar un altre gol, amb una jugada personal d'un dels seus jugadors, però no va significar res, perquè un minut desprès del seu gol, l'Iu Vila va aconseguir marcar el 6é gol, de PC, i, d'aquesta manera, acabar amb les seves possibilitats de tornar-se a avançar en el marcador.

Ara, toca quedar-se amb les sensacions i la intensitat d'aquest partit per afrontar l'últim partit que ens queda, abans de l'aturada per la temporada de sala, contra el Barça, en el que serà un partit important contra un rival directa i on sumar dos punts més serà necessari per seguir endavant a la part de dalt de la classificació. Així doncs, us convidem a assistir el proper diumenge al matí al Pau Negre per poder gaudir d'un bon partit de hockey.