dilluns, 25 de novembre del 2013

FC Barcelona - Vallès

Ahir vam tornar a protagonitzar un altre gran remuntada contra un rival directe, en un partit en que se'ns havien posat les coses molt difícils a la primera part, però que a la segona part, vam aconseguir arreglar-ho amb una actitud i una intensitat destacable per part de tots els jugadors de l'equip.

Quan va començar la primera part, el domini del partit va està molt repartit entre els dos equips, tot i que nosaltres vam aconseguir arribar un parell de vegades a la seva àrea, però sense crear molt perill a la seva porteria. El partit semblava que serià molt controlat per part dels dos equips, però a partir del minut 15, el Barça va augmentar el ritme, la intensitat,... i nosaltres no vam saber reaccionar. Així que, en el minut 20, va arribar el primer gol del Barça de PC. Com en altres partits, l'equip contrari se'ns va avançar en el marcador. Desprès d'encaixar el gol, el Barça va seguir amb un nivell alt de concentració i, en un desajust defensiu en un flick, un jugador del Barça va aconseguir marcar el segon gol, en el minut 25, amb un xut des de punta d'àrea que el Nil Sànchez no va poder aturar. Les coses es complicaven cada vegada més i nosaltres, que vam arribar un parell de vegades més a la seva àrea, no acabàvem de reaccionar. Però lo pitjor del partit estava a punt d'arribar, quan, desprès d'un error en defensa, amb el temps acabat, el Barça va aconseguir provocar un PC, que, desprès d'un parell de rebots dins de l'àrea, la pilota va acabar entrant a la porteria i sumant el seu tercer gol i deixant una sensació molt negativa en el nostre equip.

A la segona part tocava treballar de valent per poder, si més no, donar una millor imatge de l'equip que la que vam demostrar a la primera part. Desprès de la reunió de la mitja part, l'equip va sortir amb moltes ganes d'arreglar aquella situació tant adversa i la reacció no es va fer esperar, ja què, en el minut 1, va arribar el primer gol, desprès d'una falta sacada pel Ricard Mampel, que va acabar amb una centrada al segon pal, que el Nil Escudé només va haver de desviar a dins. La intensitat que vam aconseguir posar en el  partir en els primers minuts, va ser tant alta que, desprès d'una gran pressió i recuperació de la pilota per part del Jan Krümel, amb posterior jugada amb l'Oriol Tort, va acabar en gol per part d'aquest últim. La remuntada es veia cada vegada més possible, tot i que el Barça va tenir dues clares ocasions, que el Nil Sànchez va aconseguir aturar.
Quan semblava que el Barça podia tornar a dominar el partit, va arribar el nostre tercer gol de stroke, transformat pel Nil Escudé. En menys de 15 minuts, vam aconseguir una cosa que semblava impossible com era remuntar tres gols en contra, a camp contrari. Però la cosa no va acabar aquí, ja que abans del minut 20, el Santi Donoso va poder avançar-nos en el marcador amb un potent xut de reves, que el porter no va poder evitar.
Amb el marcador a favor, els dos equips vam tenir algunes accions més per poder ampliar el marcador, però cap dels dos no ho vam aconseguir. Durant els 15 minuts restants de la segona part, desprès del nostre quart gol, el Barça estava desesperat per empatar el partit, però vam fer una gran defensa i vam tenir alguna oportunitat més per marcar.

Aquest partit va ser un exemple d'esforç col·lectiu per canviar una situació que se'ns havia posat adversa i que va acabar amb una gran felicitat per nosaltres i pels familiar de l'equip que van venir a veure el partit. Va ser una demostració clara de que tots JUNTS, SÍ que podem amb tot.
Acabat ja el partit, ara toca aparcar la Lliga de DHB durant un temps, per jugar els partits que queden de Copa Catalunya i per començar la temporada de hockey sala, que ja informarem com anirà.

Junts, SÍ!!!!!