dilluns, 21 d’octubre del 2013

SYNERGIC PARTNERS, PATROCINADOR PRINCIPAL DEL VALLÈS ESPORTIU

Xero Gasol (esquerra) i Jaume Agut (dreta)
SynergicPartners segueix amb la seva política de suport a l'esport en general , i als valors que desprèn l'hoquei herba en particular. Per això, recentment s'ha convertit en el patrocinador oficial de l' Vallès Esportiu, equip filial de l'Atlètic Terrassa HC .

Com a patrocinador, SynergicPartners, apropa la col·laboració amb la ciutat de Terrassa, tenint en compte els llaços que té l'hoquei herba amb aquesta ciutat. I és que aquest esport continua sent en aquesta regió del Vallès Occidental l'esport rei, a més del bressol de l'hoquei herba a Espanya. Sense anar més lluny, són diversos els col·laboradors de la consultora tecnològica que estan o han estat vinculats a aquest esport.



Amb el logotip de SynergicPartners lluint a la samarreta, la firma donarà suport al Vallès Esportiu durant la temporada 2013-14. L'equip dirigit per Xero Gasol parteix com un dels favorits per proclamar-se campió de la sempre competitiva Divisió d'Honor B. L'entrenador assegura que " SynergicPartners comparteix valors molt afins amb l'equip: superació, esforç, projecció i formació entre d'altres, pel que estem molt contents de comptar amb la seva confiança", d'altra banda Jaume Agut, soci-fundador de SynergicPartners afegeix "donem suport a un equip jove i amb talent, creiem en el potencial de les persones que formen part del Vallès Esportiu i volem ajudar-los a assolir els seus reptes".