dijous, 24 d’octubre del 2013

Egara 35 - Vallès

Aquest passat dissabte, vam patir una derrota que ens va ajudar a comprovar lo difícil que es i que serà la Divisió d'Honor B. Vam perdre 4-2 davant l'Egara 35, al Pla del Bon Aire.

El partit va començar amb un ritme molt alt per part dels dos equips, amb molta intensitat i moltes ganes. La primera part va ser molt igualada, pel que fa a les ocasions de gol per part dels dos equips, tot i que l'Egara va aconseguir crear molt perill amb poca cosa. Però a les acaballes de la primera part, desprès d'una gran ocasió de l'equip ratlla, en que, amb el Nil Sànchez venut i amb la porteria buida, el Miki Figa va aconseguir evitar un gol i, posteriorment, desprès de recuperar la bola amb una bona pressió, l'Uri Tort va assistir a l'Edu Roig dins de l'àrea, que, amb un xut creuat, va aconseguir superar el porter, i d'aquesta manera, posar per davant el nostra equip. Amb el resultat de 0-1, s'arribava a la mitja part.

A la segona part, vam controlar el partit durant els primers 15 minuts, arribant sovint a la seva àrea i creant fins a 6 ocasions clares de perill, però, més tard, les coses se'ns van posar difícils. Ells van començar a augmentar el ritme i a generar ocasions, fins que van aconseguir empatar el partit amb un penalty-corner i, desprès, van posar-se per davant del marcador, gracies a un rebot dins de l'àrea. Desprès d'aquest parcial de 2-0 en contra, vam fer un canvi i vam tornar a crear ocasions, generant perill a la seva àrea, però, quan les coses començaven a anar bé, van tornar a marcar, gracies a un altre penalty-corner i posaven el 3-1 al marcador quan quedaven 15 minuts per acabar el partit. Desprès d'aquest cop, vam seguir generant perill, fins que, desprès de provocar un penalty-corner, l'Iu Vila, amb un potent tir, aconseguia apropar-nos al marcador. Però, tot i els nostres intents per empatar el partit, van acabar sentenciant el partit amb un quart gol, el tercer de penalty-corner, i així vam arribar al final del partit.

Desprès d'oblidar aquesta derrota i aprendre dels errors que vam cometre, toca treballar aquesta setmana, donar el 100% als entrenaments i pensar en el següent partit, que tornarà a ser un partit difícil, contra el Pedralbes el diumenge a casa nostra. Esperem que vingueu a animar el nostra equip. Amunt Vallès!!!