dijous, 27 de desembre del 2012

La festa de Nadal del Vallès


Després de passar per la mútua a donar sang, el Vallès va fer el seu tradicional sopar de nadal al bar del pavelló on s’ha de destacar la novatada que aquest any li va tocar a Pau Ayats, que va olorar el pastís ben olorat, es van repartir els clàssics pongos. Uns pongos diferents als de l’any passat i algun d’ells amb una qualitat digne de regal de nadal i no de pongo com era el cas.
Una foundie va ser el regal estrella que va acabar a mans de Jaume Ventayol però que no se sap com, va desaparèixer del pavelló i va aprèixer al cap d’unes hores a casa d’en Xero Gasol.


A partir d’aquí la cosa es va anar animant i unes partides de ping pong a casa al Malgo, acompanyades d’unes cançons tocades amb la guitarra a càrrec de Joan Galí, van ser una prèvia del gran Faren que l’equip pronosticava. Aquell Faren va deixar clar que si el Vallès fos la Gàl·lia, Joan Galí seria l’Obèlix i no pel seu cos sinó perquè tots dos van caure a la marmita quan eren petits. Un a la de poció màgica i l‘altre a la del Wisky-Cola.
En fi, una gran nit d’aquelles que passen a la història.


El Vallès us desitja un molt Bon Nadal i unes Santes Festes. Si jugueu al quinto recordeu que quan el lloro digui el número 5 heu de dir: Miquel Figa Xarnego!!!