dimecres, 19 de desembre del 2012

Gran Futbol

Ahir es va demostrar que si Edu Roig i Joan Galí juguen al mateix equip, la victòria és clara. Tot i tenir el càncer Jaume Ventayol, que per cert, ahir va fer una de les seves millors actuacions a la pista i es va notar que es vol treu-re l'etiqueta que porta en aquests partidets l'equip negre va ser el clar guanyador. No només Roig, Galí i Ventayol van ensenyar el seu millor futbol, sinó que Nil Sánchez també va demostrar el perquè, segons Jordi Margarit, és un croïssant! Fer el croïssant vol dir fer una espècie de segada que ahir el porter de l'equip va ensenyar-nos.
El que no ens podem deixar és a la sorpresa de la tarda... Santi Malgosa va treu-re el cap pel món de les estrelles on pocs jugadors del Vallès hi entren. Ahir va ser una gran tarda pel jove jugdor vallesà que va fer honor a la samarreta que lluia. Defensava, atacava, repartia joc i segades, i fins i tot va marcar més d'un gol. Així doncs, Malgosa s'endú l'MVP del campionat de futbol sala del Vallès.
Malgosa porta uns dies que li surten les coses del dret, doncs ahir va ser ecollit pels Hawai Bombai per a jugar la HIL, amb una clàusula de 20.000$.

Felicitats Santi