dilluns, 11 de novembre del 2013

Kale Lagunak - Vallès

Ahir vam aconseguir dos punts molt importants per seguir endavant en aquesta lliga, en un desplaçament difícil a Sant Sebastià, contra un equip dur i veterà. El temps va respectar durant tot el partit, tot i que, tant podia està plovent poc, de cop ploure molt, que es mantingues el cel tapat, o, de sobte, fer una mica de sol.

La primera part va ser d'un partit típic de la DHB: dur, igualat, amb intensitat per part dels dos equips, etc. El partit va començar amb una ocasió nostra de gol, amb una jugada ràpida per la banda dreta que va acabar amb una passada dins de l'àrea que no va tocar ningú. Vam seguir generant perill a la seva àrea, però en un moment de descontrol per part nostra, van arribar a l'àrea i van provocar dos penals-corners. El primer el vam aconseguir defensar, gracies a una bona sortida del Lluís F. Melè. En el segona va arribar el gol, amb un potent tir a l'escaire de la porteria. Rondàvem el minut 14 de la primera part i ells se'ns havien avançat al marcador, però això no ens va afectar i vam seguir fent el nostra joc, controlant el partit i creant varies ocasions de perill. Desprès de moltes arribades a la seva àrea, en que el seu porter va tenir una bona actuació, vam aconseguir empatar el partit amb un gol del Santi Ibàñez, amb assistència de l'Edu Roig. Amb el gol vam arribar a la mitja part.

A la segona part, tot va seguir igual. Només començar, l'escenari se'ns va complicar, perquè van ensenyar una targeta groga a l'Uri Tort, però això no ens va fer perdre el control del partit, que el vam mantenir tota la segona part, i que, a més a més, no ens van generar cap tipus de perill en tota aquesta part. Tot i ser un menys al camp, vam seguir arribant a l'àrea i, en el minut 6, desprès de recuperar el jugador expulsat i amb una gran jugada personal de l'Uri Vall, vam avançar-nos en el marcador amb un gol del Nil Escudé. A partir d'aquell moment, va ser un atac constant a la seva àrea i van arribar la resta de gols. El tercer va arribar amb un xut ajustat al pal del Santi Donoso al minut 10. El quart va venir desprès d'una bona jugada de tot l'equip, que va acabar amb una assistència al segon pal del Santi Donoso, que el Nil Escudé només va haver de desviar sol a porteria. I, finalment, l'últim gol va venir d'un penal ben tirat per part de l'Edu Roig. Amb aquest gol, posàvem el 1-5 final al marcador i arribàvem al final del partit.

Desprès d'aquest bon partit per part de tot l'equip, ens posem amb 5 punts, 6ens a la classificació de la DHB, a dos punts del primer, el CDTerrassa. El dissabte que ve, tornem a tenir un partit difícil contra la Real Societat, el segon equip del Club de Campo.