dimecres, 7 d’agost del 2013

Novetats a l'Staff per la propera temporada

A final d'aquesta temporada, es van acomiadar de l'equip l'Arseni i el Perico. 
L'Arseni va arribar fa dos anys per dirigir l'equip, aconseguint una lliga de DhB i bons resultats ens els Campionats de Sala, tant de Catalunya com d'Espanya. Aquest any ens deixa per cuidar i dirigir la seva família, tasca que pot ser més difícil que dirigir un equip sènior d’alt nivell.

El Perico fa 5 anys que era el Delegat del nostre equip, durant aquests anys, ha aconseguit dues lligues de DhB, jugar a la DhA i bons resultats ens els Campionats de Sala, tant de Catalunya com d'Espanya, destacant una 3a posició al Campionat de Catalunya de Sala. Aquest any ens deixa per fer de delegat del primer equip de l'Athc.

Molta sort als dos!

Pel que fa a les novetats, hi ha hagut diferents canvis. 
Aquest any, el primer entrenador serà el Xero Gasol, segon entrenador del Vallès DhB durant el període que l'equip ha estat dirigit per l'Arseni. El Xero ha dirigit equips en categories inferiors, però ja feia uns quants anys que entrenava equips de Primera Divisió, fins que, fa dos anys, li va arribar l’oportunitat de ser el segon entrenador del Vallès Dh.

El segon entrenador serà el Genis Roca, o Kily. Aquesta serà la seva primera experiència com a entrenador d'un equip sènior del club, tot i que ja te experiència com a entrenador, ja que ha entrenat durant molts anys a equips de categories inferiors, destacant la lliga aconseguida l'any passat amb el Vallès juvenil.

Com a nou delegat i ocupant l'espaí que ha deixat el Perico, aquest any comptarem amb el Jaume Agut. El Jaume s'estrena com a Cap d'Equip d'un equip sènior, però segur que ens aportarà molt i procurarà fer una gran feina en aquest nou càrrec.

Benvinguts i molta sort per aquesta temporada!