dissabte, 2 de març del 2013

GOLEJADA I A LA LLIGA DE DALT

El Vallès esportiu ha guanyat aquesta tarda de dissabte per 0-7 a domicil contra el Hockey Saragossa en un partit que semblava encallat però que els grocs han sabut tirar endavant de la millor manera.

El partit començava amb un Vallès esverat i sense treure fruit a les diverses jugades que es perdien per la línia de fons. Al minut 27 de la primera part, Jaume Ventayol trencava la mala sort del Vallès i després d’un penal mal realitzat ho arreglava enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 arribava la mitja part.
Una primera part de molts nervis a causa de l’accés de ganes que tenia l’equip en començar la lliga de nou.

La segona part es presentava millor, amb l’ambient més calmat, els mitjos i davanters grocs creaven jugades precioses que no acabaven entrant per molt poc fins que al minut 7, Joan Galí després d’una combinació de Santi Donoso i Edu Roig establia el 0 a 2.
El 0-3 arribava a càrrec de Miquel Figa, el jove defensa Matadeperenc marcava un gol després d’una altra meravellosa jugada dels jugadors vallesans. Pocs minuts més tard, Edu Roig es treia l’espina de les moltes opcions que havia tingut i exhibia un excel·lent coreano que el porter aragonès no podia atrapar (0-4).
Després d’una jugada de pissarra i de “hockey samba”, arribava el gol de Pau Ayats (0-5) amb una jugada que començava al mig camp que entre Nil Escudé, Santi Donoso, Edu Roig i Joan Galí feien arribar la bola al segon pal perquè Ayats la desviés cap a dins del calaix.
A les acaballes del partit un penal que Edu Roig desviava al fons de la xarxa, establia el 0-6 i per arrodonir el marcador, el jugador de Thunder Joan Galí maquillava el marcador fent un coreano que significava el 0-7 final.

Així doncs el Vallès es classifica pel grup de dalt i jugarà la setmana que ve a casa contra els ratllats per tal d’aconseguir 2 punts que sumen per la segona part de la lliga.

El Vallès felicita a Ignasi Sans pel seu debut amb l'equip! MOLTES FELICITATS IGNASI!!!