dilluns, 17 de desembre del 2012

Les finals no es juguen...es guanyen

Les finals no es juguen, es guanyen, una frase que el Vallès es va aplicar per aquest passat dissabte en un partit on es va veure poc hockey però un Vallès per sobre d'un València poc aplicat.

El partit començava amb normalitat i molta igualtat, mica en mica el Vallès agafava el paper de superior però el gol no arribava. Més d'un penal per banda no va ser suficient per veure algun gol a la primera part.
Ja a la segona part, començava el festival, un gol de Santi Donoso en una acció de penal posava l'1 a 0 al marcador i el Vallès demostrava la seva superioritat. Cap al minut 20, el colegiat Carles Dolç s'equivocava al pitar un strock des de l'altra banda del camp. Després de discussions i targetes per uns i per altres el València transformava la pena màxima i s'establien les taules un altre cop al marcador.
Pocs minuts més tard arribava la compensació d'aquell strock inexistent quan Santi Donoso impactava contra el porter Valencià. Dolç pitava el penal i Jaume Ventayol, sense dubtar, el va enviar al fons de la xarxa.
El partit seguia animat per diverses accions polèmiques i a falta de 2 minuts pel final, una jugada entre Joan Galí i Edu Roig, acabava amb un coreano d'aquest últim que enviava al fons de la xarxa. Gol molt discutit pels jugadors valencians però que va pujar al marcador.

3-1 i seguim sumant per estar al grup de dalt!

Ara toca descansar, passar unes bones festes de Nadal i disfrutar del hockey sala!!!